Heime Jonkers

Naam: Heime Jonkers
Organisatie: University of Twente
Functie: Student Electrical Engineering
Linkedin: Bezoek LinkedIn profiel
Heime Jonkers

Als masterstudent Electrical Engineering in de richting IDS aan de Universiteit Twente, hou ik mij dagelijks op de studie bezig met het ontwerpen, bedenken en produceren van micro elektronica en mechanica. Daarnaast ben ik op de Universiteit vaak te vinden in de werkplaats van de motorsportgroep, een vereniging waar ik ook meermaals actief ben geweest in commissies en als het bestuur, en te vinden bij de surfvereniging, waarmee ik afhankelijk van de wind in het verre Friesland aan het windsurfen ben.

Daarnaast werk ik 1 dag in de week als enthousiaste werkstudent bij 3T, een bedrijf dat zich bezig houd met het ontwikkelen en produceren van embedded elektronica. Ook heb ik een eigen bedrijfje genaamd HarrieCo, waarmee ik mijn auto/motorsport hobby gebruik om anderen met dezelfde passie te helpen met het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen, van 3D printen, tot staal, tot complete kabelbomen voor de getunde projectauto. Een hobby waar ik een groot deel van mijn weekend weet te vullen en ook af en toe mee op het circuit ben te vinden.

In het verleden heb ik o.a. gewerkt als teamleider bij de ontwikkeling van een big-data gebaseerd schadeanalyse algoritme voor spoortoepassingen, en heb ik deelgenomen aan de ontwikkeling van de nieuwe auto voor Green Team Twente, een team dat zich elk jaar inzet om een waterstof auto te ontwerpen en te bouwen die tot de efficiƫntste ter wereld behoord.