Hanna Hanna

Naam: Hanna Hanna
Organisatie: Universiteit Twente
Functie: Docente
Linkedin:
Hanna Hanna

Hanna is docente aan de Universiteit van Twente in Service Innovation and Management. Zij heeft in december 2018 de master in Business Administration en de master in Innovation, Management en Entrepreneurship behaald aan de Universiteit van Twente en de Technische Universiteit van Berlijn. In haar werkzaamheden aan de UT is zij verantwoordelijk voor het coƶrdineren en doceren van vakken (als strategy, ondernemerschap of statistiek) voor zowel bachelor als master studenten.

Tijdens haar studie heeft Hanna naast het doceren als student assistente in statistiek tevens veel werkervaring opgedaan in de financiƫle sector. Hanna heeft namelijk met veel plezier gewerkt bij InsingerGilissen en ABN AMRO MeesPierson als assistent private banker in Enschede en Groningen.

In haar vrije tijd houdt Hanna van tijd doorbrengen met familie en vrienden. Gezellig uit eten, een drankje doen op het terras en festivals bezoeken vindt zij erg leuk! Sinds september 2019 is Hanna lid van de Rotaract club Enschede.