Vaderdagactie 2018: Borrelbox van start!

De afgelopen drie jaar hebben wij middels onze Moederdagactie geld opgehaald voor verschillende goede doelen. Dit jaar is het tijd om de (schoon)vaders in het zonnetje te zetten met de Vaderdag Borrelbox (slechts € 27,50)! Gezamenlijk met diverse leveranciers uit de regio stellen wij de Vaderdag Borrelboxen samen en zullen deze op vaderdag (zondag 17 juni) bezorgen tussen 10.00 en 14.00 uur. De volledige opbrengst van de actie gaat wederom naar het goede doel.

De opbrengst van de actie zullen we doneren aan: Stichting ‘Vang je Droom’

“Alle kinderen dromen. Over prinses-voor-een-dag zijn, zalen die ze plat zullen rocken, voetbalvelden die geregeerd worden en achtbanen die ze gaan overwinnen. Maar het realiseren van deze dromen is niet voor ieder kind weggelegd, ook al lijken ze soms nog zo binnen handbereik. Bijvoorbeeld door armoede, of gezinsomstandigheden. Stichting Vang Je Droom helpt om, samen met vrienden, familie of hulpinstanties, de dromen van deze kinderen te realiseren. Wij vangen dromen van kinderen tot 18 jaar uit Twente en Salland en helpen deze om te zetten in mooie herinneringen. Zodat ze weer in zichzelf en hun dromen gaan geloven.”

Bezoek ook de website van Stichting Van je Droom.

Bestel snel jouw eigen Vaderdag Borrelbox, wees er snel bij want de ervaring leert dat de verkoop erg snel gaat.