Moederdag actie 2017 van start!

Net als de afgelopen twee jaar hebben we ook deze Moederdag weer onze “Moederdag Actie”. Gezamenlijk met diverse leveranciers uit de regio stellen wij de moederdag brunchmanden samen en zullen deze op moederdag (zondag 14 mei) bezorgen tussen 8.00 en 11.00 uur. De volledige opbrengst van de manden gaat wederom naar het goede doel.

Dit jaar zal de volledige opbrengst ten goede komen aan Ieder Kind Doet Mee:

“Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeit 1 op de 9 kinderen hier op in armoede. Zo ook in Enschede en omgeving. Deze kinderen doen om financiële redenen niet mee aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Het gaat hier om schoolse en buitenschoolse activiteiten, sport en cultuur. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld Enschede (SLE), Jeugdsportfonds Enschede (JSF) en Jeugdcultuurfonds Enschede (JCF) willen deze kinderen helpen en mee laten doen. Want nu meedoen, is straks meetellen!

Onze missie is sociale uitsluiting van deze kinderen voorkomen, en als goed doel in Enschede kunnen wij hierbij uw ondersteuning goed gebruiken. Immers, alle beetjes helpen.

Voorgaande editie Moederdagactie

Wij maken het mogelijk dat deze kinderen bijvoorbeeld wel mee kunnen op schoolreis of zwemdiploma’s kunnen behalen; dat ze een fiets krijgen om mee naar school of naar de sportclub te gaan. En net als leeftijdsgenootjes een sport of culturele activiteit kunnen beoefenen, en hierbij eventueel ook de sportkleding of attributen aan kunnen schaffen.”

Bestel snel uw eigen moederdagmand, wees er snel bij want de ervaring leert dat de verkoop erg snel gaat.