Rotaract Moederdagactie: wederom een succes!

Moederdag1Na het succes van de actie vorig jaar, waren dit jaar de verwachtingen natuurlijk hoog gespannen, lukt het ons weer om met behulp van vele gulle leveranciers een mooie brunchmand voor Moederdag samen te stellen? Tijdens misschien wel het eerste zonnige weekend van dit jaar, is er met man en macht gewerkt om alles weer voor elkaar te krijgen. In de loop van de zondagochtend bereikten ons al de eerste berichten van blije moeders die toch stiekem wel een klein traantje hadden weggepinkt. Blije moeders: check, mission accomplished.

Moederdag2Al met al kijken wij (wederom) terug op een geslaagd moederdag(mandjes)weekend, waarbij welgeteld 100 mandjes zijn bezorgd bij moeders (in spé), oma’s en schoonmoeders in de regio Twente. De opbrengst van de actie gaat dit jaar naar Stichting Ekiko,die daarmee koffertjes kunnen aanschaffen voor kinderen die onverwacht uit huis worden geplaatst. Uitreiking van de cheque zal in de komende weken plaatsvinden, op dat moment maken wij ook de totale opbrengst bekend.

 • Ruesink Auto Groep;Moederdag3
 • Bakkerij Jagers;
 • Grolsch;
 • Keurslager Herman Huuskes;
 • Chocolaterie Hulshof;
 • Leer groothandel Conanti;
 • Boermarke desserts;
 • Westerhof’s Kaashandel;
 • Willem Dijk, groothandel in aardappelen, groenten en fruit;
 • De Leckernij, kaas, noten en andere lekkernijen;
 • Heks’nkaas;
 • Ambachtelijke slagerij De Hoeve;
 • Spar Enschede City;
 • Cérémonie;
 • Wiranto & Go mondzorgcentrum;
 • Brinkers;
 • Carine Naafs Mode;
 • Het Suikerhuisje;

die deze actie mede mogelijk hebben gemaakt.