Gastspreker: Wiro Kuipers over “Gavedingendoen”

Gavedingendoen
Logo Gavedingendoen

Van de grote hoeveelheid ideeën die we iedere dag hebben, komt bijna geen enkel idee tot een concrete vervolgstap. Hoe mooi zou het zijn als meer van je goeie ideeën tot bloei komen, of je van dat ene idee je werk kunt maken? Op donderdag 4 februari kwam Wiro Kuipers (www.zinindezaak.nl) uitleg geven over “Gavedingendoen”. Een platform waarbij iedereen door middel van co-creatie verder kan komen met de uitvoering van zijn goede ideeën.

Bij Gavedingendoen kun je je vraag of probleem pitchen. Na deze pitch, zullen de aanwezigen je verder helpen met (deel-)antwoorden, contacten en kennis die je verder helpen met de invulling van je idee of de oplossing van je probleem. Vrijblijvend en belangeloos. De praktische vraag kan vanalles zijn; van businessplan tot privéprobleem, van “hoe organiseer ik een evenement?” tot “Waar moet ik rekening mee houden als ik … wil gaan doen?”

Wiro liet ons na een korte uitleg over Gavedingendoen ervaren hoeveel mensen in je eigen omgeving een zinvol antwoord op jouw vraag kunnen geven, zolang je je vrienden, familie, kennissen of collega’s maar gewoon die ene vraag stelt: “hoe kan ik …?”

Het werd een inspirerende avond voor de leden van de club, die ontdekten dat er ook in hun eigen club experts en ervaringsdeskundigen zaten op verschillende gebieden.

Voor meer informatie over gavedingendoen ga je naar www.gavedingendoen.nl. Hier vind je ook data voor sessies bij jou in de buurt.