RAC op bezoek bij: Daan @ Nedap

Rondleiding Nedap N.V. Groenlo
Rondleiding Nedap N.V. Groenlo

Onder de bezielende leiding van ons aller eigen Daan, gingen wij woensdag 11 november jl. op bezoek bij Nedap. Na een warm welkom met een ouderwets sterk bakkie, werden wij door Daan rondgeleid bij Nedap, oftwel de Nederlandse Apparatenfabriek, in Groenlo.

Rondleiding Nedap N.V. Groenlo
Rondleiding Nedap N.V. Groenlo

 

 

Dit bedrijfsbezoek heeft ons een klein kijkje gegeven in iets waar wij Nederlanders kennelijk goed in zijn: innoveren. Waar het Nedap betreft: van bakeliet naar onder andere Radio Frequency Identification-technolgie (RFID) die retailers in staat stelt om hun winkel volledig digitaal te monitoren. En het houdt niet op, voldoende idee├źn bij Nedap om weer nieuwe producten te ontwikkelen.

Daarnaast weten wij na dit bedrijfsbezoek eindelijk waar al die krachttermen, waar Daan ons mee dood gooit, vandaan komen..