Herfstparty Rotary Enschede-Zuid: wij waren erbij!

Herfstparty Rotary
Herfstparty Rotary

Naast de aftrap van de Sparkling Weekend champagne-actie, stonden de afgelopen weken nog meer RAC-activiteiten op het programma. Wij hebben als Rotaract Club Hengelo-Enschede afgelopen vrijdag 6 november geholpen bij de Herfstparty van de Rotary Enschede-Zuid.

De Herfstparty is een jaarlijks terugkerend evenement van de Rotary Enschede-Zuid waarbij door middel van een veiling en een verloting geld wordt opgehaald voor het goede doel. En omdat wij als club natuurlijk niet achter konden blijven, werden wij als club zelf ook geveild. Aangezien wij van alle markten thuis zijn, doen wij dan ook de bediening op een bedrijfsfeestje begin januari 2016.

Een mooie en bovenal gezellige avond, op naar volgend jaar!